Skummers

24 september, 2010 at 09:21

Idag har det blivit fredag, härliga fredag. Det är konstigt hur veckodagar kan vara så fyllda med känslor. Fredagar känns uppåt och glada medan söndagar bara är sååå tröttsamma. Mycket märkligt. Hade man haft ett astrisst måndag till fredag jobb då hade jag väl kunnat förstå hur ångesten började krypa fram på söndagen. Men jag då, som aldrig haft ett måndag till fredag-jobb. Jobb som inte alltid varit kul har jag haft, men jag har ju lika gärna kunnat jobba en lördag som en onsdag, ingen ordning alls. Och ändå sitter det så hårt att söndagar är tråkiga. Den kan vi väl klura på idag? Eller så släpper vi och går vidare, haha, och förstås ser till att ha massor av roliga saker inplanerade på söndagar.

Bjuder på en Maxen som inte alls har nåt med inlägget att göra. Förutom att han livar upp då förstås 🙂