Tävling!

28 juli, 2010 at 09:16

God morgon. Det fortsätter vara väder av lite halvruttet slag. Men det är väl bara att gilla läget och vara glad för att första delen av sommaren var urfin! Och vi har ju en liten mallistripp inbokad så jag gråter inte blod 🙂

Ni glömmer väl inte tävlingen?

Vinn valfritt namnsmycke

 Det enda du behöver göra är att länka tävlingen från valfritt ställe (typ din blogg, facebook etc.) Sen mailar du en motivering till tavling[a]butikstylish.se. Och vips har du chansen! Och lugn är du ingen stjärna på motiveringar så kan du vinna ändå, det finns nämligen 3(!) olika vinschanser.
Vinnare 1 vinner på just bäst motivering
Vinnare 2 lottas ut!
Vinnare 3 blir den som genererat flest unika besökare till tävlingen.
Glöm inte att maila oss för att vara med i tävlingen!