Rensa i röran

26 juli, 2010 at 08:10

Idag blir det till att bege sig till butiken, en massa fix att stå i! Fortsätter att må sådär (bara så ni vet ;-)) Förresten så köpte vi tapeter igår! Det är ju vårt sovrum som ska få sig en omgång är det tänkt, babyblå väggar är ju inte riktigt min melodi… Men jag antar att det inte ingick tid i tapetköpet så det lär förbli o-om-tapetserat en evighet till.

Fast jag tror jag blev lite motiverad att rensa, slänga en massa skit man inte använder. Det finns ju mängder med  som man spar bara för att man ska eller för att man tror sig få användning av dom. Ett bra exempel är Bibeln och psalmboken, jag har inte öppnat dom sen jag fick dom för hundra år sedan. Jag kommer nog aldrig göra det heller. Och skulle jag behöva leta efter en psalm någon gång så skulle jag verkligen inte ens då plocka fram boken, jag skulle googla, för det är så det funkar nu för tiden. Samma sak är det väl när det gäller ordböcker egentligen? Dom kan jag ju nästan också rensa bort. Ordlistan har väl dessutom hunnit uppdaterats sen jag köpte böckerna. Nä det känns som man bara kanhivaT, förstå exakt hur många kilo lättare mitt liv kommer bli?

Det här kommer ju bli kanonbra ju, en säck om dagen så är jag nog klar lagom till midsommar 🙂

Vill bara visa hur fint mina barn kanleka med varandra. En undebar syn visst är det?