Hemresan

28 juni, 2010 at 22:57

Jag, barnen och min kära mormor packade in oss i bilen efter våra härliga men intensiva dagar i Hallsta. Stabilt. Jag knappade in i mobilen vart vi skulle och gps’en checkade av. Vår bilfärd började.

Efter ett tag:
-Det går alltid så mycket fortare när man ska åka hem sa jag. Mormor höll med.

Vackra landskap susade förbi, trafiken flöt på. Skylten sa ”Uppsala höger” gps’en tyckte rakt fram och Jessica körde rakt fram. Vackra landskap susade förbi, mormor lät nervös och nu sa skylten ”Grillby höger”. Hmmm. Mormor tyckte sväng av. Men vi vet ju alla att gamla tanter ska man inte lyssna på så Jessica körde rakt fram. Mutter mutter. Oro oro. Jag ringde Henrik och fick veta status, VI (HAHA, mest jag) hade kört fel. Men ingen panik, ingen panik, omvägen var inte lång och bonusen var att vi fick se en riktigt vackert brolandskap, och viktigast av allt mormor hann hem till Lottas allsång 😀

Men fråga mig inte hur fan jag lyckades köra fel. För det första har jag gjort resan några gånger och för det andra är det ju bara att följa skyltarna… Det måste ju helt enkelt vara mobil-gps’en som fick mig ur balans… eller nåt. Skönaste kommentaren var ju ändå mormors ”Berätta inget för Henrik för då får du aldrig åka själv i bilen”. Hihi så sött 🙂