Matrapport i ett torrt inlägg

26 juni, 2010 at 09:08

Vi hade en mycket bra dag igår. Sillunch och cosmopolitan. En bra mix om ni frågar mig 😉 Sen som sagt, vidare hem och styra mat. Baconinlindad fläskfilé och potatisgratäng och till det grillade grönsaksspett med paprika, champinjoner och squash. Tillbehör såsom tzatziki, fetaost, vitlöksbaguetter och en grönsallad med ruccola, körsbärstomater, gurka, kidneybönor och mozarella fick också stå med på ordet. Supergott blev det! 3 olika meloner till efterrätt.

Tyvärr glömde jag bort allt vad kamera hette igår, inte ett enda kort tog jag… Minuspoäng till mig, men jag gissar att jag tar igen det idag. Idag kör vi all in vad gäller midsommarfirande. Traktor med vagn, dans runt midsommarstången, tivoli och hela köret. Vill man vara med på en sån här happening är det till Björklinge man ska bege sig. Vi ses i vimmlet gott fok!