seeegt

28 april, 2010 at 15:58

Det går segt. Jag får liksom inget flow i det jag håller på med… Jag sätter mig och ska finurla med en reklamgrej i photoshop men får noll med inspiration. Jag försöker skriva lite nya produkttexter, men det står precis lika still där. Finns det något bot? Eller är vissa dagar bara så här oproduktiva? Det kryper i mig när det är så här.

Men vi närmar oss sista april, en familjedag för oss. Jag längtar, ska bli riktigt nice med en dag då jag verkligen ska koppla bort allt. Jag ska mest bara gå runt och vara och njuta av min fina familj. Först blir det stan med forsränning och svärföräldrar för oss. Sen mot eftermiddag/kväll då åker vi och blir bjudna på mat av några vänner. Mysigt!

Men än är vi inte där… Jag tar ett ryck till i hopp om att energin ska börja flöda.