Humle och Dumle på Roadtrip

28 april, 2010 at 20:31

Jag, sis och hennes dotter ska på roadtrip neråt skåneland. En svängom på Ullared på vägen ner känns ju given. Stabilt som sjutton har vi tänkt i evigheter, ungefär idag insåg vi att detta infaller nästa helg. Hmm. Boende och så är ju en yttepyttedetalj att lösa, fast vi hade ju såklart tänkt på den med. Det finns ju stugor alldeles utanför shoppingen, billigt, nära och precis så där camping som det ska vara att åka till Ullared.

Tyvärr var det ju bara det att det var fullbokat, DEN hade vi inte riktigt räknat med. Men men, det är inget som google inte fixar. Vi har hittat på en stuga cirkus en mil ifrån, 100 kvm hallandslänga 🙂 Det lutar stark åt att första natten spenderas där. Allt löser sig.Nu har jag bara en sak att ta tag i känner jag, och det är att kolla upp huruvida man börjat spela in Ullredsserien på femman igen. Jag lär ju maila och tala om att vi kommer, allt annan vore väl tjänstefel? 😉