Efterlysning!

28 april, 2010 at 22:15

Som vanligt när klockan passerat 23.00 börjar oproduktiviteten omvandlas till ett jäkla flow, hihi. Faktiskt fått en hel del gjort här på kvällskvisten. Men nu tänkte jag slänga ut en liten efterlysning, jag håller på med ett nytt projekt där jag nu till en början skulle behöva tips på en massa presenter man kan göra själv. Jag börjar:

Muffinsnåldynor, perfekta att ge den syintresserade tanten.

Men nu är det er tur att vara kreativa. Allra allra helst vill jag ju ha tipsen kompletta med beskrivning och bilder och hela kitet. Men jag är inte den som är den, bara tipsen betyder mycket för mig! Jag vet att ni är några som läser här, det kan jag se i besöksstatistiken, så kom igen snälla söta rara. Inget tips är för litet eller för stort, allt tas emot! Tack på förhand!