Tillökning

25 mars, 2010 at 22:00

Ingen panik, ingen panik jag är inte på tjocken. Vi har bara blivit med tvättmaskin! Sambon fick en i förskottspresent inför 30-årsdagen. Kan det bli bättre? Efter minglet idag drog sambon och hans far till nyöppnade Media Markt (där det förövrigt varit värsta hoola baloon idag) och där hittade de vår nya familjemedlem. Ingen är gladare än jag! Nu har jag definitivt inga problem att gå till tvättstugan, jag tycker till och med att det kan vara rätt mysigt. Vi har bara den här lilla detaljen med tid, det finns inte tid att sitta och häcka timtals i tvättstugan. Tack världens bästa Eva och Pelle!

Minglet idag gick för övrigt mycket bra. Jag och sambon var väl inte de mest offensiva men som vanligt efter ett sånt här nätverkmöte så går huvudet på högvarv. Ideer växer och gror. Visst kan jag väl känna att jag var den där lilla flickan som knappt var torr bakom öronen, men det får man jobba på. Vem säger egentligen att man är bättre för att man är gubbe, 50 år och lite mer pratglad? 😉 Trevlig happening och jag håller ögonen öppna efter nästa.