Mingel, jag gillart.

25 mars, 2010 at 17:19

I ett är det saker idag. Men nu har jag tagit mig en liten kaffe-blogg-paus, den har jag samtidigt som jag sitter i telefon, svarar på mail och funderar på vad mer jag har glömt som bara måste göras idag. Förmodligen är nog allt mycket mer under kontroll än vad jag inbillar mig 😉

Ikväll ska jag och Henrik på Uppsalaminglet, nätverkande på hög nivå, tror jag… Jag tycker sånt är riktigt schysst, en trevlig jobbsyssla. Förena nytta med nöje. Egentid med sambon samtidigt som våra huvuden sätts i spinn. Nu är jag definitivt inget proffs på mingel och nätverkande, men jag jobbar på det. Och som bekant, övning ger färdighet och som alltid, alla är vi barn i början. Medan vi minglar med företagare så får farfar ställa upp och mingla med barnen.

Schysst som fan! Mat får man på stället också. Tror nog inte det kommer gå nån nöd på mig inte.