*Nyheter*

24 mars, 2010 at 22:39

Oj, oj, oj vad mycket som kom idag. Inte mindre än 16 (!) olika smyckedockor! På det nya smyckeshänder i vitt och svart, både höger- och vänsterhänder. Sen fylldes lagret av jordglobar på igen dels med våra ordinarie men två nyheter har hittat till butiken också. En stor i silver och orange för de lite mer vågade. Sen fick vi in en lite mindre jordglob i den oerhört populära färgställningen svart/silver, och inte nog med att den ger kunskap och är snygg, den är dessutom en sparbössa! Det måste ju vara presenten med stort P. Alla våra jordglobar hittar ni här.

Sen kom värsta smarta prylen. Bricka Soffarmstöd – i både svart och vitt. Allt för att man ska få välja och vraka. 199 kronor kostar en sån fiffig pryl. Läs mer om den här.

En annan superkulig grej som kom är vita keramikgubbar som man vattnar på huvudet så att de får hår. En gubbe att bli glad av. Kanske nåt att ta med på middagen istället för den där obligatoriska krukväxten. 35 kronor ba´. Shoppa här.

Jag kan ju inte ta upp alla nya produkter i bloggen men en till grej måste jag flagga för. Vi fick in ursöta speldosor, i rosa och blått. En perfekt present till den nyfödda, eller varför inte som doppresent. Ja den skulle nog funka som 4 års present också. Min Linus är ju barnsligt förtjust i rosa så han skulle nog inte säga nej till en på sin födelsedag i september 😉

Nu får det räcka med tips, alla nyheter hittar ni såklart på www.butikstylish.se.

Förresten jag har idag fått veta varför man skaffar fler än en fru. Linus satt vid middagsbordet och berättade hur många barn han skulle skaffa. Följdfrågan blev hur många fruar han skulle ha. Han funderade en stund och verkade komma fram till att tre var lagom.
-Varför ska du ha tre fruar?
-Jo ifall man tappar bort en, då har man två kvar.