StaBILt!

26 februari, 2010 at 20:38

Nu har vi gått och blivit med bil! 😀 Asså vilket projekt det ska vara. Först ska man välja och vraka, väga för- och nackdelar mot varandra, och sen måste man dessutom kolla leveranstider. För hur sugen är man på att gå en hel bäbisgraviditet och bara vänta? Vårt val blidde en Honda Insight, en bil med 4 däck, en ratt och lite andra finesser. Vi körde på en polished metal metallic, en mörkgrå för att snacka svenska. Jag kan inte påstå att jag är bilkunnig över huvudtaget, jag tycker ju inte ens om att köra bil. Men det jag fått gnatat och tjatat öronen fulla utav av sambon låter bra. Jag tror vi gjort ett helbra val!

Dessutom tycker jag den är riktigt snygg! och bättre blir det, lite stylishloggor och förhoppningsvis en egen reg. skylt (ska det vara så ska det ;-)) En rullande reklampelare. Undra om jag ska ta med och ”strajpa” sambons cykelkärra när jag ändå håller på, haha.
Bilen verkar anlända framåt april, jag längtar!