Biljakten fortsätter…

26 februari, 2010 at 08:00

Hade en bra avslutning på dagen igår, två kompisar kom över, käka kladdkaka och spelade lite Alias. Kompisar som vi inte träffat sen innan jul typ. Tiden går så jäkla fort, att det ska vara så himla svårt att ta tag i att träffas. Även om man inte ses så ofta så är det riktigt roligt när man väl gört. Hade riktigt roligt och skrattade massor, härligt med glada människor som får en att må bra. Tack för en trevlig kväll! Den gör vi om, och för omväxlingsskull kanske vi kan göra det snart 😉

Idag blir det ett besök till barnens förskola, samtal om Maxen minsann. Ska bli riktigt nice, gillar att gå dit och prata om hur det är, vad dom gör och hur Maxen är. Är supernöjd med förskolan.

Efter blir det en bil-kollar-sväng. Vem vet, kanske blir till att inhandla nåt att skåla med också. För visst 17 firar man ett nytt bilköp? Ja, jag tyckert, alla anledningar att fira är bra anledningar 😉

Lite kort om min förmiddag. I’ll be back…