Jag drar inta alla över en kam

21 februari, 2010 at 19:24

Vilket härligt väder vi har haft idag, ja om man skjuter all snöångest åt sidan för en sekund. Massor av sol! Men det är helt sjukt vilket snökaos vi har, jag har nog allvarligt talat aldrig sett så mycket snö.

Vi var ute hos svärföräldrarna idag, och de har inte längre något staket runt tomten… Helt översnöat. Jag och sambons mamma tog en riktigt uppiggande hundpromenad och allvarligt ALLA björklingebor var ute och skottade. De skottade uppfarter, de skottade taken, ja de skottades överallt. En nisse var ute med slöslunga, allvarligt, är det inte liiite nördigt? Känns lite overkill. Men så har jag varken tomt eller en skottspade (som Linus kallar det) Jag kanske kommer att omvärdera denna åsikt den dagen jag blir vuxen (om jag blir’t) och köper hus. Men visst känns det som att de som går där och spatserar runt på tomten med sin sprutande snöslunga, även är såna där som även har en självgående dammsugare, flanellpyjamas och en pudel.