Min duktiga Prins

9 februari, 2010 at 19:12

Jag förklarar mig härmed frisk, febern verkar ha försvunnit och nu är det bara lite hosta och huvudvärk som tynger. Jag känner mig så glad! Inte en endaste tupplur har det blivit idag! Grymt framsteg. De senaste dagarna kan man beskriva mig med tre ord: trött fryssen svettloppa. Usch. Ja, jag har varit precis så omysig som det låter, fy bubblan. Men nu hoppas jag att jag återigen är tillbaka till den superpingla jag faktiskt är… eller nåt, haha.

Efter butiken kom jag hem, vi åt mat, la barnen och lite sånt. Sen hinner pappan inte mer än gå utanför dörren (posta paket, ni vet) så hör man maxen tassa upp. Så står han där och skymtar i dörröppningen och ser så där oskyldig ut som bara han kan.
-Sova bredde mej
Klart mamman inte säger nej, hon går på den där blicken varje gång ;-). Jag la mig där. Efter ett tag börjag Maxen räkna, till en början glömmer han 3 och 7 varje gång. Men tillslut får han till det och räknar till 10. Är inte det duktigt? Min duktiga prins! Han är grym på att prata.