Det bästa…

29 november, 2009 at 18:58

Hoj hoj, dag två över, och shit man är helt slut överallt. Men så roligt det varit, fart, folk och fläkt i ett. Många förvånade miner när man berättade var butiken finns

-Va??? Finns det en butik där?

Ja man ligger ju inte precis mitt i smeten, hihi. Men bara man vet om oss, så är det ju faktiskt väl värt ett besök 😉 Och vi får väl se på tisdag. Då firar butiken 2 år och det har vi glatt berättat för… tja varenda en tror jag. Så morgondagen kommer bli späckad. Styra upp butiken som blivit lite i oordning efter helgens bravader. Och sen måste jag jobba ikapp med nätbeställningarna. Och som sagt på tisdag smäller det ju igen 😀

2-års firande med kaffe och tårta, det är mysigt det. Två år, jag kan knappt fatta det, vad fort tiden går. Men som jag gillart! Det är så skoj att ha sin lilla butik, och det är så kul att se den växa, och det är så kul med alla runt omkring som engagerar sig! Jag tror fan att tätt efter barnen är nog Butik Stylish det bästa jag åstadkommit 😀 Med god hjälp av nära och kära förstås.

Jag ser fram emot ett nytt år, med nya mål att jobba mot!