Morgonmys

28 november, 2009 at 07:54

Nu är man uppe igen, jag och Linus sitter här och snackar skit. Pratar igenom dagen och övar lite på bokstäver. Han tycker det är så roligt att sitta vid datorn och skriva bokstäver, sötingen där, och duktig är han. Tur att pappa pedagog ligger på soffan och slumrar för om mamman är pedagogisk vet i katten, hihi.

Idag är det dags för julmarknaden 😀 Skojsigt, det enda negativa är det här med att packa i och ur bilen, det känns ju mindre superroligt. Huvudet är på helspänn och man funderar och funderar hela tiden. Men jag tror vi har det mesta under kontroll, med god support från slavdrivaren mamma. Hon ligger på, och är ju som sagt en fena på listor. Det här kommer vi grejja galant!

Filmmyset igår gick mindre galant, missade såklart de sista 30 minutrarna. Sätt dig upp så du inte somnar tipsade sambon.
-Äh, det är viktigt att jag får min sömn, så jag inte blir en suris i morgon grymta jag och slumrade vidare.
Ja, det är ju bra att man har schyssta bortförklaringar även när man är halvsovandes, haha. Och bra var det nog, känner mig inte ett dugg ilsk idag 😉