Julmarknaden

28 november, 2009 at 21:10

Oj oj oj, vi har haft fullt upp hela dagen, inte ens haft tid med ett endaste litet mobilbloggsinlägg. Illa illa 😉 Eller kanske mest bara superkul. Kvällen har givetvis fortsatt i arbetets tecken, men först hade vi lördagsmys med barnen förstås!

Har ju varit tvungen att styra upp inför imorgon, och vår 2:a dag på Gamla torget. Planerat vad som måste fyllas på, vad som ska ändras om och lite sånt. Alla människor idag har varit så positiva, en härlig stämning. Och jag kan avslöja att dagens storsäljare har varit kalendern och J U L – faten.

Lite kampanj körde vi, 59 kronor för kalendrarna och 79 kr för skålarna. Ja jag är osäker på hur många som finns kvar. Gissar att det blir först till kvarn imorgon…

Nu blir det en sista kik på min lista inför imorgon, och sen ska vi slå på en film i sängen och för min del blir det väl till att sussa. Min mamma har varit väldigt noga med att berätta att jag ska lägga mig i tid, hon vill inte att jag ska vara en suris i morgon. Haha, jag blir verkligen en varulv på riktigt utan min sömn. Skit i skönhetssömnen liksom, här har vi ett humör att tänka på, haha. Godnatt på er alla och trevlig lördag!