Uppsala Julmarknad

27 november, 2009 at 08:35

Japp, på lördag och söndag mellan 11-16 är det dags! Då gästspelar Butik Stylish på Gamla torget (typ vid centralbadet). Vi fokuserar på våra julsaker, och bra erbjudanden utlovas!

Tillsammans med oss på Gamla Torget kommer det stå andra butiker i marknadsstånd, likaså på gågatan. På Fyristorg är det marknad med skolklasser, UF-företag och torghandlarna. På St Eriks torg är det lite mer traditionell julmarknad med hantverk, körer och djur att klappa på. Och på Stora Torget där är det happenings all day long, allt från luciakröning till barnens teckningstävling. Tror vi kan enas om en sak, det är på stan det händer i helgen 😉 Butiken på Dimgatan kommer nu på lördag den 28:e vara stängd.

Ja jag tror det är värt ett besök. Ni har väl inte heller glömt att det är första advent på söndag?, tror nog säkert det ger lite julstämning att ränna på stan. Plus att det är ett ypperligt tillfälle att komplettera om ni saknar en adventsljusstake till exempel. Såna har vi 😉

Välkomna förbi och säga hej! (info om marknaden har jag norpat från www.uppsala.to)