Klapp på huvudet

27 november, 2009 at 20:46

Nu har man samlat pluspoäng igen. Jag har svängt ihop en smörgåstårta minsann, jag tänkte att den kommer man vara fett värd imorgon efter en dag ute i kylan 🙂 Dessutom tänkte jag bjuda mamma och pappa, förstå vad jag kommer ligga på plus… eller kanske snarare, förstå vad mina minuspoäng minskar, haha.

Nu är sambon ute med hunden och sen tänkte vi se en film. Myyys! Kanske tända lite ljus och ladda för imorgonkväll när jag måste julfixa innan advent. Asså, jag fattar inte var dagarna tar vägen, jag som var så i fas ett tag. Fast det var nog innan jag boka in att stå på julmarknaden… Men det är väl det livet går ut på? Att prioritera. Och det är inte skitaviktigt för mig att varenda julpinal står på precis rätt plats precis på söndag. Blir det onsdag kommer säkerligen alla i familjen överleva.

Nu ska jag fixa lite innan filmvisningen tar sin början. Ha en bra fredag!