På hal is

31 oktober, 2009 at 18:19

Oj shit tjena, ni kan ju aldrig gissa vad vi gjort idag. Vi skulle ut till Björklinge och hämta kidsen och därute finns ju minsann en ishall, vilket gjorde en assugen att prova Linus nya skridskor. Ner i förrådet, mission hitta mina och sambons skridskor startade. Sambons är spårlöst borta, hur nu det är möjligt. Ett par skridskor i storlek 46 (!) är ju liksom inte något man råkar lägga bakom en kruka liksom… Mina hittade vi visserligen inte heller, men jag kan ha gett bort dom, hmm. Forskar vidare i det imorrn.

Men sambons föräldrar kan man lita på, de letade fram några i förrådet. Stabilt, de passade mig mer än sambon, så jag tog på mig rollen att styra upp det här. In i hallen, svetten börja tränga fram i pannan. Det var ju mycket folk där, pappor med barn som yrde runt i 180. Puckar och bandybollar som flög åt alla möjliga håll. Och så lilla jag på det. Katastrof, asså jag var talanglös på riktigt, så här dålig mindes jag inte att jag var. Bildbevis:

Vi lurade ut farmor på isen också, och då fick min talanglöshet en förklaring. Det var skridskorna. De var inte slipade nånstans och helt omöjliga att åka på. Så skönt. Jag kan kanske åka ändå.