En glad dag

30 oktober, 2009 at 11:35

Min energi verkar ha hittat tillbaka, känner mig bra mycket mer uppåt nu, och gjorde redan igårkväll. Lite Mingel på Saluhallen stod på menyn och dit begav vi oss med Henriks föräldrar, medan min systeryster satt med barnen. Tror det var att träffa nära och kära som saknades. Tack för en trevlig kväll!

Kom hem, softade lite vid tv’n med syster och snackade skit, också det en riktig energikick.

Och idag har bara varit bra, en sväng ner på stan innan butiken, kollade lite på kamerastativ. Men hann även med att shoppa en överdel på New Yorker, den ska invigas ikväll! Nu blir det en massa jobb i butiken, ni vet Fars Dag närmar sig. Och då ska en massa lyckliga pappor få personliga namnsmycken med sina barns namn på. Glöm inte att sista dag att beställa för att vara garanterad leverans innan den 8:e november är nu på måndag!