Dagens middagstips

26 oktober, 2009 at 21:35

Potatis- och kasslergratäng. Riktigt gott om jag får säga det själv, och enkelt (en klar bonus)

Idag har vi haft värsta familjedagen. Dagis stängt för planering. Förmiddagen var vi på öppnis minsann, riktigt nice. Barnen levde rövare och gjorde av med en hel del energi. På det en sova middag för barnen och förbereda middagen för mamman. Jag hann även med att smita till butiken och fixa lite, helt kan man ju inte överge sitt arbete bara för att vi har en familjedag 😉
Sen käka vi den goda gratängen och drog vidare och ”förgyllde” gammelmormors kväll. Efter en trasig glödlampa, en saftdränkt stolsdyna och en massa massa fikabröd, sa vi tack och hej. Undra om mormor innerst inne gillar våra besök, eller om hon mest behöver en veckas återhämtning? 😉