Föräldrar på vift

27 september, 2009 at 07:40

Åh vilken härlig kväll vi hade igår, började med att gå och äta buffe, sushi och annan asiatisk mat. Mumsigt värre. Sen traska vi vidare mot bion och där var det ju fler än oss 😉 En annan hann ju inte mer än hoppa in på sin plats så blidde man kissnödig. Det måste ju sitta i huvudet, men lika jobbigt för det. Sen vart ju småbarnsföräldern i mig trött också. Så mitt biobesök var ett långt kämpande mot naturbehoven kissa och sova. Men inte så pass mycket att det störde filmen, den var jättebra! Men jag måste säga att boken i detta fall var bättre, iaf som jag minns boken.

Supertrevlig kväll, tack tack Pelle för att du hängde med våra barn! Våra barn som för övrigt enligt Pelle skötte sig exemplariskt. Det är ju så roligt att höra, man blir så glad att höra positiva saker om sina barn.

Idag blir det babysim, hela familjen. Sen drar grabbarna på fotboll och mamman sticker till butiken och försöker styra upp alla beställningar. Mycket namnsmycken att göra nu 😀