Bio och Etage

25 september, 2009 at 07:30

Det hektiska tempot fortsätter och jag gillar det, det är jätteroligt! Tyvärr hinner jag inte riktigt allt jag vill hinna, men man får prioritera 😉

Så blev fallet igår, prioritering på hög nivå. Jag och Sunny var på bio, Allt för min syster. En riktig snyftis och man verkligen hörde hur alla näsor i biosalongen snorade. Bra var den iaf. Vi avslutade kvällen med att möta upp Robert och dra en frågesport på Etage, så en liten öl fick jag i mig också. Jättetrevlig kväll och jätteroligt att komma ut och göra något. Tack tack kära ni!

Idag blir det jobb för hela slanten. Fast lite fredagsmys ska jag se till att hinna med också. Blir väl Stora katten, det är den filmen som går varm här hemma. Varför ska barn lyckas se sönder alla filmer? Fast den här filmen var nog inte ens bra första gången man såg den, haha. Nåt skit jag hittade som VHS asbilligt, men men Linus gillar den, även om han tycker katten är läskig.

Ha en bra dag!