Min son Egon?

23 september, 2009 at 22:24

Kunde inte låta bli att knäppa kort på Linus när han somnat. Innan han fyllde år kunde man fråga Linus vad han önskade sig i present när han fyllde år, och han svarade: en kratta. Killen fick aldrig någon kratta… Men så en dag så hittade mamman en kratta och köpte den till sin kära son, och nu sover han med den 🙂 Någon annan än jag som kommer att tänka på Egon? Ni vet Björn Rosenströms gamla slagdänga.

Egon, skulle fylla fem år nästa dag.För han var fyra… år. Han undrade mycket vad han skulle få i present.Han sa till sin far:”Jag vill ha träskor o nötter o långfil o koben o sågspån o müsli – o en kratta”

Nog om det. Ikväll har vi haft över bland annat Robert. Dom andra spela svåra, ville minsann inte vara med på bild. Jag vet inte om det är nu jag ska lägga ihop ett och ett och få nåt annat än tre. Det kan väl aldrig vara så att de är rädda för att kopplas ihop med mig? Jag får nog forska vidare i det… Trevligt hade vi, spela pratmakarna. Jag, Henrik och Robert knäckte 😉