Grattis Linus 3 år!

4 september, 2009 at 07:07

Glömde bort bloggen igår, det var fullt ös. Jobb hela dagen och på det familjetid och pizza. Linus fick välja mat och lotten föll på pizza med bea, jag säger ju att jag lyckats bra med barnen 😉
Linus var jätteglad för den byggsats han fick
-ÅÅÅÅ, en sån.
Och i nästa sekund
-Va e de?
Lät så gulligt Byggsatsen är nog tänkt för större barn, och det är ju inte att tänka på att han i nuläget får ihop helikoptern och grejerna man kunde bygga. Men han var nöjd att hjälpa till när jag försökte. Och så pillade han lite med delarna på sitt vis, och hade jätteroligt. (Det första han sa till mig imorse var: Mamma ska vi bygga helikopter?)
Byggsatsen var heller ingenting för en mamma i stress. Min plan var att bygga grävskopan åt Linus, snabbt började jag skruva och leta delar. Allt under stor påtryckning av en ivrig Linus. Det hela slutade med att grävskopan fick 3 hjul…
-Men det går ju inte, säger Henrik
-Det gör det visst, kolla vad bra den åker
-Men det ser ju fel ut.
-Nu är du TYST, det vet ju inte Linus.
Efter mat och paket, packade Linus upp den stol han fått av mormor och morfar med Rocke spindel på. Sen gick han och slog på videon, hämtade ett glas dricka (stolen har mugghållare) och satt sig och slappade i sin nya stol. Så söt!