Smakprov

30 augusti, 2009 at 15:46

Får väl börja med att bekänna att det här med att fota bilder sket sig… Blev ingenting av med det. F’låt. Men helt vill jag ju inte svika, så jag har helt sonika kopierat andras bilder!

Mässdagen har varit helt till min belåtenhet, la några ordrar och jag lyckades nog spräcka budgeten igen. Att man alltid lyckas med det, men man hittar ju så mycket bra-att-ha-saker.
Så vad har vi att invänta?
Ja en massa godsaker förstås! Men några saker ska jag väl fresta med lite mer ingående kanske.
  • Det kommer att komma en sån här väggklocka, där man klistrar upp varje siffra för sig direkt på väggen, man gör helt enkelt klockan så stor/liten man vill. Varje siffra är väl ungefär 7 cm kanske (varning! mitt ögonmått suger) En sån här klocka nedan, men vi valde klockan i aluminium-look.
  • Nya diskmedelsburkar, Vita och svarta med text (vi har haft dessa men de har tagit slut) i samma serie tog vi även in hinkar för tvättmedel, burk för kaffe, en skitsnygg låda till verktyg och en stor medicinlåda! Skitbra!
  • Nya Mjukisar, lite tuffare gosedjur, modell underbart söta gosedjur och mjuka upplåsbara sittpuffar i form av olika djur. Såååå sött.
  • Silverkandelaber, modell STOR. Åhhh, vill ha i min matsal… Nä just ja, jag har ju ingen matsal men nån annan kanske? 😉
  • Vääärsta smarta prylen. Ja jag undrar varför jag inte sett nån förr, helt seriöst! En hållare/hylla till mobilen man använder när den laddas, man fäster den liksom i kontaken. Asså det kan väl inte bara vara min telefon som hänger i sladden när den laddas? Svårt att förklara, men när ni ser den, kommer ni fatta precis!
  • Sen körde vi stort fokus på barn, vi har ju vår årligt inbokade barn & baby-marknad (numera Kidz market) Så till den kommer vi förhoppningsvis ha en mängd nya leksaker som vi bara kör då, förhandlat till mig riktiga pangpriser! Leksaker som låter och spelar, gissar att min Linus vill ha dom allihopa. Ja det ska bli skitkul.
Ja en massa mer kommer komma. Och jag känner mig pirrig i hela kroppen! Känns som man har mycket att göra nu, eller rättare sagt en massa extra att göra nu 😉 Men jag gillar det, det ger mig motivation att bara satsa mer. Synd att detta bara gäller arbete och typ inte städning och hundpromenader, haha. Men men, alla säger ju att man ska göra det man är bra på, och fan städa kanske inte riktigt är mig grej… Haha. Äh nog med rappakalja, lär ju få lov att ta tag i disk, dammsugning och plock och elände, har ju vuxit till sig efter min tid som hängig och på det en mässa. Är ju konstigt nog inte så att det försvinner bara av att stå…