På’t igen

30 augusti, 2009 at 06:08

Ta vara på dagen, visst fine, men det här är ju löjligt. Studsa upp vid sju när man är barnledig och tro att man försovit sig… Ja ja, avnjuta av en kopp kaffe i lugn och ro, det har nog ingen dött av, det kan nog till och med vara lite fridfullt.

Mässan öppnar först 9.30, men då ska jag vara där. Klämma och känna, vända och vrida på alla produkter. Och shoppa loss förstås. Ska försöka komma ihåg att ta något litet foto idag, var ett tag sen man bjöd på sånt 😉 Men nu ska jag lägga upp en strategi för dagen som jag sedan kan dra för Henrik i bilen, vad glad han ska bli. Men det gäller att vara effektiv, haha. Eller så vill jag bara ha en anledning att gå igenom alla kataloger…

Barnen hade det jättebra hos farmor och farfar igår, inte för jag tvivlade förstås. Linus fick vara med och klippa gräset, så det lär vi få höra den närmsta tiden, tack för den 😉 Och så hade de ätit pannkakor, barnens favorit. Det är sååå skönt att veta att barnen har det bra, och att farmor och farfar sedan TACKAR för att ha fått låna barnen, det gör en ju bara varm i hela kroppen. Vi har det bra vi.