Dagens middag

20 maj, 2009 at 17:50

Värsta goda middagen, grillat! Mums va gott.

Nu är Linus och Henrik och postar dagens skörd av paket, en hel drös namnsmycken som ska iväg till alla möjliga delar av Sverige. Fullt upp. Och imorgon, samma sak. Börjar dra ihop sig till semester nu. Lite stressad är jag ju allt. Lite, nu ljög jag, men det lät bättre… Kom på idag också att annonsmaterial till två annonser ska iväg innan vi sticker, och imorgon är det röd dag, så då lär jag ju inte få kontakt med någon. Hur 17 jag ska hinna få korrekturer och fixa det, är ju lite av ett mysterium. Men men, det finns internet på kreta med, så man får väl lösa det den vägen, helt enkelt. Tekniken är bra underbar 😉

Jag dissar iallafall allt vad röd dag heter och har butiken öppen precis som vanligt imorgon. Så dit är man så klart varmt välkommen!