Full rulle

18 maj, 2009 at 19:20

Igår var det en familjedag från morgon till kväll kändes det som. Henrik och Linus drog på fotboll, medan jag och Maxen passade på att rå om varandra. Redan klockan nio på kvällen ringde sovklockan och jag stupade i säng, och ändå (!) lyckas vi försova oss och missa Linus utvecklingssamtal på förskolan i morse klockan 8.30, piiiinsamt.

Klockan 10 var jag med systeryster och hennes dotter på ett studiebesök. Sen vidare till morsan för en kaffe, alvedon och mormors supergoda bullar. Alvedon som smälte i munnen, huvudvärken försvann på tre röda, tack för det. Hem, hämta ut en silverleverans, vidare till butiken för att jobba av lite av helgens beställningar. Sen vidare till mamma och pappa igen, mat och allmänt umgänge var det som stod på tapeten. Smarrigt OCH trevligt! Tackar tackar. Klockan gick och vi drog till Ica MAXI för att shoppa. Två tröjor till Linus och en till max, riktiga kosta-bara-tröjor. Ja jag gillart.

Sen hem, lite tv-mys och nu sitter man här framför datorn. Blir väl till att svara på mail och fixa lite. Men sen tänkte jag sjunka ner i soffan och bara vara ett tag. Kram på er!