Gårdagens shopping

14 maj, 2009 at 08:11

Igår på mitt citybesök hann jag inte riktigt med allt jag tänkt mig. Inte så konstigt. Hade tid hos ögonläkaren 10, det tog en timme och sen klockan 12 öppnar ju butiken. Men jag hann till banken och raca in på några affärer. Jag prioriterade solhatt och kalsonger 😉 Max har ingen, vi förbrukar solhattar ungefär som vantar, de liksom bara försvinner… Iallafall så dök jag på en på H&M, 49,50 kr, alldeles lagom! Sen shoppade jag boxershorts åt Henrik. Min mamma säger att det är viktigt att vara hel och ren. Och ren det är min älskling, men hela det är inte kallingarna, hihi. Men jag lyssnar på min mamma (försöker iaf ;-)) Så nu var det dags. När jag hittat mina favoriter, kände jag att det var bäst att ringa sambon.

-Hejje.
-Hej
-jo du, jag tänkte vara snäll och köpa nya boxershorts, får jag fria händer?
-öhhh, ja.

Ja jag hade ju inte spanat in de diskretaste. Men jag tycker de var fina. Det finns ett tredje par som går i blått med hjärtan på. Men de var sambon så ivrig att prova så de sitter redan på, eller så ryckte han bara ett par i påsen för att han ville vara just hel. I vilket fall, det bjuder jag inte på. Det slog mig just… Får man visa sin sambos underkläder i sin blogg? Ja jag lär väl märka om jag får onda ögat i eftermiddag.