Jobb, jobb, jobb…

13 maj, 2009 at 22:31

Och jag tänker inte ens få dåligt samvete 😉 Jag har bestämt mig, åt helsike med mitt: Inget arbete hemma på kvällstid. Nä nu sliter jag för fullt, jobbar ihjäl mig, för att sedan om liiiite drygt en vecka, tyyyp bara njuta av semester, värme (?) och trevligt sällskap.

Sen när jag kommer hem däremot, då, då ska jag försöka återgå till endast arbete på arbetstid. Och så lite knappande på datorn som möjligt övrig tid. Men det är då, och nu är nu. Home alone, och då gör man som man vill 😉 Ja, så klart barnen är hemma, men de sover ju, så då FÅR mamma göra vad hon vill.

Linus och jag hade värsta mysigt innan han gick och la sig (under protester) Vi åt ju middag tillsammans och sen ”diskade” han. Han stod länge och pysslade med sitt, och medan pratade vi om ditten och datten. Det är så rolig att prata med Linus. Självklart kommer det meningar man inte förstår ett jota av, men ofta så kommer det så kloka saker också. Saker han bara snappat upp (ja, jag SKA börja tänka på vad jag säger) och sedan vill fundera runt. Det är riktigt underhållande och mysigt att prata med honom.

Efter barnen somnat har jag suttit non-stop framför datorn och fått MASSOR gjort. En hel del seo-optimering, ett layout-utkast till ett reklamvykort och några nya inlagda produkter i webbutiken (och inte ett endaste msn’ade, syyyyyster vaaaar äääär duuuu?) Jag är ruggigt nöjd. Men känner väl kanske att jag booorde sova. Snart.

Kom på det. Jag var ju på ögonundersökning. Och den gick galant. Ögondoktorn (?) sa att kusten var klar, om jag ville, var det bara att operera. Mina ögon lämpade sig bra för en ögonoperation och min syn skulle bli finfin efter. Åhh, varför ska det vara så dyrt att lasra ögonen?