Snygga dörrmattor!

29 april, 2009 at 14:47

Exakt hur snygga är inte dessa nyinkomna dörrmattor från Butik Stylish?
Jag gillar dom skarpt och gissar att vi kommer ha en i vår hall inom kort. Frågan är bara vilken färg. Den får jag klura på. Mattan kostar 139 kronor.
I övrigt idag innan butiken har jag letat runt som en tok efter silkespapper, eller ja, vi åkte iaf runt till en del olika ställen. Vanligtvis beställer jag från en av mina leverantörer på nätet, men måste ha missat det i den senaste beställningen. Jag ville ha kritvitt, så 6,1 kg naturvitt, kändes på något vis inte helt hundra… Det fick bli 5 ynka ark på Uppsala Färg, nere på stan.
Har också suttit och klurat på att lägga en beställning på lite nya produkter. Gjort en grundkoll, sen ska jag bara bolla allt med min sambo, såååå glad han ska bli 😉 Ett lass produkter är på väg in, inga jättemängder, lite olika smyckeshållare bland annat. Men med den nya beställningen som jag troligtvis lägger i morgon, kommer det totalt bli en hel del nytt. Åhhhh, lite julaftonskänsla nästan.