Nya varor på gång!

29 april, 2009 at 20:26

Jag är glad, jag har just lagt en order hos en av mina leverantörer! Jiha, nu kommer jag vara pirrig ända till den behagar komma 😉 Men innan den dyker upp väntar jag en annan order. Åh, så roligt!

I övrigt har jag inte gjort mycket annat förutom att njuta av lugnet och tagit ett stillsamt bad helt i min ensamhet (utan stänk och bubblor som luktar karl, och nä inte ens en endaste plastanka fick bada med mig). Linus sover hos sin farmor och farfar inatt, lite spontant sådär. Väldigt tacksamt! Linus har de senaste kvällarna bestämt sig för att inte alls bara fint säga till när han vill ha välling och sen traska isäng och somna. Nä, numera kommer han upp en femtioelva gånger. Oftast kommer han bara insmygandes i v-rum/kök med händerna för ögonen, jag vet inte om han inte tror vi ser honom då… Och så får man traska tillbaka med honom. Och så håller det på. Asså det är ju inte i evigheter, men vi är ju bortskämda med egentid tidigt, så det här har tagit på krafterna 😉 Nu har sambon ju dessutom fått ett nytt websideprojekt, så min tanke var ju att vi kommer bli sittandes halva natten. (Vi, ja inte för att jag hjälper honom, men vi kan kalla det att vara sympativaken, ja ok, läs: Jessica ser sin chans att vara uppe) Iaf, nu slapp vi vara uppe hela natten, och vara halvdöda imorgon för sambon började i tid och verkar ligga i fas.

Själv ska jag väl fiffla lite till med mitt. Och sen funderar jag på att lägga mig och läsa i en bok jag fick låna av Eva för evigheter sen. Men jag har liksom inte kommit in i nån läsperiod. Men nu borde jag ju ta min chans! Låter ju riktigt mysigt.

Imorgon blir det forsränning. Vi och några till gissar jag på.