Vardag, vardag, vardag

28 april, 2009 at 19:59

Nu har det blivit kväller. Det hände mycket i butiken och jag fick massor gjort. Stabilt. Sen kom jag hem, vi åt pankisar och Henrik stack iväg med björnen (som Linus säger) och agerade bärhjälp.

Under tiden han var borta lekte jag och Linus med småbilar, koja, spöken och en stund med krokodilen. Han hann även med att ta ett bad. Linus börjar faktiskt kunna leka en och samma sak rätt länge, man kör lite med bilarna, låtsas att nån kör bilen och så kan man prata lite om ditten och datten, riktigt underhållande även för en lättuttråkad mamma 😉

Sen blev det sängen även för Linusen, och jag ställde mig och förberedde morgondagensmiddag, seriöst på riktigt, vill jag lova. Inget avancerat, en pastasås med bacon, broccoli och en rad andra grönsaker i. Men skönt för Henrik att bara behöva värma på den imorgon, och inte stå och kotta grönsöker i all evighet. Ni förstår när jag kommer hem från butiken, då har jag middagen serverad, och detta oavsett om jag har förberett eller inte, ni förstår vad bra han är va? Han får ett starkt MVG i att vara pappaledig.

Nu väntar lite datagöra, Jag med mitt och Henrik med sitt nya uppdrag han fått. Ytterligare en webbsida som ska styras upp för att kunden inte är nöjd med hur det skötts tidigare. Han är en riktig fixer, min Henrik. Och så ska han visst blogga, kors i taket.