Butikfix

28 april, 2009 at 06:51

Godmorgon. Igår kväll var projektet att styra upp banner som ska ut på en sida, och det är fixat. Den innehåller 3 sidor, som det liksom bläddrar emellan, men jag gissar att jag inte lyckas få ut den så här i bloggen. Jag är ju inte direkt teknisk, det hör man på mina ofta egenhändigt påkomna termer 😉 Iallafall så kör vi kampanj under maj. Köp något av våra personliga namnsmycken och få en valfri berlock på köpet!
Idag är planen att styra upp efter helgen och dessutom har jag ett inbokat möte klockan 10.30. Min plan är att vara i butiken redan klockan 9, för att hinna fixa allt som känns nödvändigt. Vi kör stängt sista april och första maj, känns som att alla kommer vara nere på stan och inte alls på Dimgatan.
Sista april för vår familj, blir en sväng ner på stan till folkvimlet. Tror Linus kommer gilla det skarpt. Han gillar när det händer grejer. Kvällen lutar åt att gå ut och käka med systeryster och Samantha. Lite lagom familjemys, man måste ju samla pluspoäng ibland 😉