Trevlig söndag

27 april, 2009 at 07:35

Gårdagen blev en riktigt lyckad dag. Supergott käk hos mamma och pappa, och trevligt umgänge förstås. Sen tog vi en tur till Willys och shoppa lösgodis och lax. Mums. På kvällskvisten kom Robert och Sunny förbi. Blidde ett spel och allmänt snackande och skrattande. Lotten föll på PartyAlias, men utan party, men vi hade lika roligt ändå.
Och självklart vann jag och Sunny, vi liksom förstår varandra (ja, spelet går ut på att förklara ord och kända personer för varandra) Fast de andra var inte så långt efter, det kan jag ju bjuda på och berätta.

Idag blir det allmänt hemmafix och sedan har jag och syster en inplanerad dela-reklam-runda. Stabilt, och på hennes initiativ, jag blir så tacksam! Själv har man ju lite svårt att få rumpan ur, så de här puffarna är man evigt tacksam för! Härligt väder dessutom, kan nog bli en bra dag det här! Ja, jag gillart.