Svandammen is the shit!

27 april, 2009 at 17:02

Idag har då jag och min snälla kära syster delat reklam, bra där. Dock var det ju inte det smidigaste… Skrivaren vägrade samarbeta, börjar bli ruskigt trött på den. Kan inte begripa varför den är så stingslig. Sen behöver Henrik bara titta på den så fungerar den klockrent, tröttsamt på riktigt. Men men vi fick mycket gjort, inklusive en sushilunch 🙂 Tack tack tack, för idag!

Klockan gick, vi kände oss nöjda, och det var dags för mig att bege mig hem till min familj. Linus var alldeles nyhämtad när jag kom hem och det fina vädret sa ju att vi måste vara ute. Eftersom lekparken är skittråkigt, fick det bli en svandammen. Det är en sysselsättning i min smak. Var inte alls lika mycket måsar som det brukar, kändes bra (tycker inte om dessa lömska djur som man inte kan lita på för fem öre) Ofta man har koll på antalet fåglar? Jaja, är man en rutinerad svandammenbesökare så är man, det är vi och tant Agda. (-Äh, nu skiter jag i ankorna!)