Tallinn here we come!

31 mars, 2009 at 07:13

Nu har vi bokat ytterligare en resa, denna går av stapeln den 18 april och destinationen är Tallinn. Vi har pratat länge om det, och nu blev det äntligen av. Jag, Henrik, pappa och syster är det som åker. Barnen får vara med farmor och farfar. Vi tänkte att både dom och vi får det roligare så.

När Henrik ringde sina kära föräldrar så var det inte nog att de ställde upp och och ville vara med barnen, Pelle ”expert-på-att-hitta-billiga-resor” hittade ett erbjudande till en tredjedel av priset. Stabilt! Nu är inte allt löst runt resan med ledigheter etc etc, men nu har vi bokat, och det väldigt billigt, så nu bara hoppas vi att allt runt omkring löser sig.

Kul ska det iallafall bli, och nice att komma hemifrån. Kul med sånt här som livar upp vardagen lite extra!