Supermorsa?

29 mars, 2009 at 19:31

Vi har haft en riktigt trevlig dag. Ja jag ljuger lite, men jag tycker faktiskt inte det är roligt alls, varken att leka med bilar eller bygga med klossar (eller något av det andra i allt för hög dos). Klart att jag ställer upp, och visst att det kan vara kul ett tag, men sen tröttnar jag. Och idag har jag tröttnat flera gånger om, big time! Men en sak ska jag har grymma kreds för, och det är att jag döljer min tristess riktigt bra. Jag spelar nåt så grymt road, och mina barn har roligt, och tycker om att leka med mamman.

Iallafall så ringde mamma och pappa och räddade mig på eftermiddagen. Hon frågade om vi ville komma över och äta pizza, mormor och Linda var också där. Jihaaa, den här tråksöndagen skulle inte bara bli en hemmadag. Vi väntade in Henrik så drog vi dit. Jättegott! Tackar tackar! Och sen blev det fika med strösseltårta. Inte fy skam det heller! Linus visar sina stora muskler…

En glad Max åker vagn.
Nu tänkte vi snart lägga oss framför tv’n och kolla det här hypnosprogrammet, har hört gott om det och tänkte ge det en chans. Lite lagom avslappnat så här en söndagkväll.