Klantish…

17 mars, 2009 at 23:15
Nu är det typ på håret att hinna med åtminstone en dagens blogg, stressigt värre. 😉

Dagen har varit riktigt bra bortsett från att jag lyckades spräcka jobbets kaffekanna. Eva kom förbi och fråga om jag bjöd på en kaffe, självklart sa jag…

Så klart hade jag ju glömt kaffebryggaren och mitt odruckna kaffe på, timmar hade ju gått, så det bjuder man ju inte på. Fort ska jag diska ur kannan. MEN. krasch. Just ja, kallt vatten i en varm kanna, big no no. Ja ibland blir man så ivrig och glad att man får fikabesök att man liksom släpper grundläggande kunskap.

Snälla Eva blev inte ledsen, åtminstone visade hon det inte, hihi. Och när hon dessutom kom in med en ny bryggare åt mig lite senare får man väl se det som ganska säkert. Man ger ju inte en kaffebryggare till nån man är ond på.

Tack Eva! Nu slipper jag packa med mig kaffebryggaren i ryggsäcken imorgon.

I övrigt har dagen som sagt varit riktigt bra, solsken och faktiskt riktigt vårväder. Jag känner hopp inför våren, jag tror allvarligt den kan vara på gång nu. Imorgon ska jag fan cykl… host host. Glöm det jag skrev, det var ju verkligen att tigga efter snö. Imorgon ska jag promenera till jobbet som vanligt.

Fick lite nya grejer idag, sittpuffar, maskindisktablettsburkar och tidningsställ. Finfina saker!