Björklingetur

28 februari, 2009 at 08:53

Arbetet med att lägga in produkter går med en väldans fart. Jag får väl villigt erkänna att inte alla bilder blir tipptopp, men iaf hyfsade :-D Två av alla produkter som lades ut igår kväll. Små minibyråer, perfekta till barnrummet. Pris: 69 kronor/styck.
Idag är planen att åka ut till Björklinge och hälsa på sambons föräldrar. Trevligt! Lite utelek står på agendan och min plan är att få till lite fina vinterbilder. Barnen in action liksom. Sen vore det ju schysst att få till lite familjebilder i allmänhet. Känns som vi kan lyckas, jag har goda förhoppningar om det.

Idag fick jag lite sovmorgon, men vi halvnio kom Linus in och väckte mig.

-Sovit gott MAMMA? och studsade upp i sängen och ville läsa tidningen.

Sååå söt. Man kan ju smälta för mindre. Ja jag kan ju tänka mig bra många sämre sätt att börja min dag på.