Öppna förskolan för alla!

27 februari, 2009 at 08:24

Mina små sötisar!

Godmorgon! Här har vi full rulle på morgonkvisten, och jag som bara vill mysa med min nya dator, haha. Nä, men seriöst så mycket jag fick gjort igår. Och fort gick det, inte en enda minut jag var tvungen att sitta och pilla mig i naveln i väntan på att datorn skulle öppna ett nytt fönster. Det här skulle vi nog på allvar tagit tag i tidigare… Att det alltid ska kännas så.

Idag är det butiken, men innan ska VI ta oss till öppnis. Jag brukar ju överlåta den biten till sambon, så har jag tagit på mig markservicen och annat nödvändigt fix under tiden. Men i dag skjuts allt sånt åt sidan, och JAG följer med. Det ska bli jätteroligt, jag har ju inte varit med på evigheter känns det som.

Men innan jag tar tag i dagen på riktigt ska jag läsa sambons, host, förlåt, superpappans blogg :-D Gör det ni också!