Åh, mitt liv blev just 10 kg lättare

26 februari, 2009 at 19:59

Jag lovar att jag inte på länge ska klaga på min värdelösa dator, för Henrik har idag köpt en ny till mig :-)

För det första så är min gamla dator så seg att Kristina Lugn skulle bli stressad, och för det andra så slår det gnistor om laddningsmojängen. Ja det är mycket nära att den bestämmer sig för att gå hädan. Så för en gångs skull bestämde vi oss för att ligga steget före, alltså köpa en dator INNAN den gamla dör tillsammans med mailprogram och hela skiten. Det känns bra, och det känns definitivt som mitt arbete kommer kunna effektiviseras nåt så enormt. Bara öppna photoshop tog med min gamla år. Att sedan försöka använda något verktyg ja det gjorde att man fick sitta och vänta i ytterligare några minuter. Haha. Ja nu kan jag skratta åt det, för nu har jag sett hur det SKA gå till.

Dock finns det nackdelar… För det första fick jag ett nytt msn. ARGHHH. Jag gillar mitt gamla, det var fullt fungerande och jag förstår inte varför jag måste ha en ny version. Och för det andra säger Henrik att det inte finns något Pinball, och varför tar man bort ett så fungerande spel? Ja ibland undrar man ju hur det är tänkt med vissa saker.

Ja det är inte utan att man förstår vart Linus fått sitt anti-nya-saker ifrån… Jag får väl ta på mig den då. Men allvarligt… Bitter blir jag.

Fast nu ska jag hoppa över till den nya snabba datorn. Hörs då!