Tjuvstart Fettisdag + Familjemiddag

23 februari, 2009 at 19:25

Ja, idag hade syrran kommit med ett eget och alldeles lysande förslag, och det var att baka semlor och bjuda oss på. Mums på riktigt, smakade som värsta goda kondissemlorna. Och det var vi alla rörande överens om. Linus gjorde en koppling till hamburgare, och ja, så tokigt var väl inte det?Tidigare åt vi middag, ris och korvstroganoff för att dra alla detaljer ;-) Vanligtvis är Linus plats den ute på flyen, men idag äntligen trotsade vi det. Bättre att ha Max som sliter och drar i allt där, men vi har lite dragit oss för att rucka på Linus vanor, han bli ju så förbannad då, hihi. Eller egentligen var det väl inget större fel på fönsterplatsen, utan snarare barnstolen vid fönsterplatsen. Men efter x antal tårar och något ilsket utbrott och aningen med övertalning så satte han sig vid fönstret på barnstolen. Och ja där trivdes han riktigt bra, men han vill ju alltid vara lite emot först. Tänk det var väl det vi förstod.

Se så nöjd. Men med riktigt råttglas och riktiga bestick. Men det vet ju alla, att sitter man vid fönstret på sin vanliga stol, då FÅR man ha riktigt glas och riktiga bestick ;-) Ja allt här i livet handlar om att ge och ta, det är en mammas vardag.