1-års kalas!

23 februari, 2009 at 09:15

Födelsedagsbarnet!Blåsa ljuset! Fast Max var mer intresserad av grädden, tur att brorsan hjälper till ;-) Jackpott!Vi bjöd på smörgåstårta, här är en av dom. Bild lånad från syster som är en sån ypperlig bloggfotograf ;-) Och här är den ena hallontårtan, som syster också fick till en härlig bild på. Du är så duktig syster!

En jättetrevlig dag. Tack alla som kom och gjorde den så fin. Och tack å Max vägnar för alla fina presenter, det var kläder, jättefina uppsättningar i beige och svart. Å han kommer bli så fin min prins. Han får ju mest gå runt i Linus gamla avlagda, hihi, det blir ju lätt så. Men nu kommer han bli snyggast på öppnis! Sen fick han en hund som skäller och pengar. Och sen fick han en traktor och Linus fick en brandbil. Det blev Linus klara favoriter, båda två.
Jättefina saker och trevligt! Tack tack alla! Fick dessutom hjälp att styra upp det mesta i köket, och med facit i hand, tack så mycket. Det var ju riktigt skönt att slippa det sen! ;-)