Vagnen full

30 december, 2008 at 09:46

Äh, gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Fick spränghuvudvärk och var tvungen att gå och sova en stund. Vet inte om det kan ha varit nervositet. Största nackdelen med det är att vi måste ta handlingen idag, men 2 barn. En som gärna tycker att det blir lite små tråkigt och en annan som gärna kallar tomaterna bollar och använder dom till det.

Brukar börja bra med våra handlingsturer men lagom vid mejeriprodukterna har tålamodet börjat tryta och man hafsar ner resten, och så får jag eller Henrik åka och komplettera sen. Haha, det är ju bra att man är införstådd med problemmen, hihi, men absolut det kan gå jättebra också. Men lista är ett måste, annars glömmer man allt.

Annars är det fira mormor som gäller idag, men det tar vi efter barnens middagslur. Nä, nu ska jag ta tag i allt. Henrik är ute och rastar barn och hund, medan jag ska styra upp hemma. Ha det bra!