Suck

29 december, 2008 at 08:59

Idag blir en fullspäckat dag känns det som, full av både det ena och det andra. Eller så känns det bara så för man tagit sig ledigt i ett par dagar.

Jag ska förbi butiken och fixa med lite inkomna beställningar, inga jättelass men det har ändå droppat in lite, jätteroligt! Sen ska vi handla, känns som man behöver ha lite mer i sitt kylskåp än ett smörpaket, en ost, en olivburk och en barnmatsburk 😉
Man har haft lyxen att vara bortbjuden så mycket nu under julen, att det inte blivit av att vi handlat. Fast jag gillar det, det är så mysigt att åka och hälsa på folk var och varannan dag. Skönt att känna att man har tiden, även om det så klart ska bli jätteskönt att komma igång med vardagen.
Sen ska jag också till tandläkaren, buhu. Jag har bitit bort en bit av en lagning… Och nu har jag äääntligen tagit mig i kragen och beställt en tid, och i dag är det så dags.

Ja det kanske inte var så mycket mer, haha. Är nog tandläkarbesöket som gör att alls känns tungt och övermäktigt. Åh, va jag är bra på att klaga, man måste nog nästan få kalla det ”en talang jag har”.