Vilse i pannkakan

28 december, 2008 at 08:30

Ops, blev inget bloggat igår. Men kan ju dra dagen lite snabbt, först shopping (prio 1: present till kusinerna), sova middag-stund, firande hos just kusinerna (med mat och fika, urgott!) och slutligen en filmkväll.

Japp det var det. Nu är klockan 08.35 och vi har redan hunnit med att läsa bok, rita, titta på tv, ätit pannkakor (!) Linus ville så gärna ha risifrutti, men dom var slut. Och är det myshelg så är det, jag kom på den lysande idén med pannkakor. Henrik kollade så att vi hade tillräckligt med mjölk, nemas problemas.
-Linus, vill du ha pannkakor?
En överlycklig kille studsar upp i matstolen och börjar vänta, hihi. För det tar ju aldrig ett tag att göra pankisar. När smeten väl var påbörjad och Linus fullt förväntansfull inser dock Henrik att mjölet var slut, och exakt hur ofta är man utan mjöl? (jag kan ju bara gissa vem som tog det sista…) Han löser problemet med mosade havregryn och maizena, och domen lyder:
-Jättegott!
Se där. Alla nöjda och glada.

Efter pannkakorna satt sig mina prinsar i soffan och datade, sååå söta!